Monday, September 27, 2010

Nak Cakap Sikit Je

Salam Aidilfitri. Masih lagi dalam bulan raya kan? Tapi mood raya macam dah takde lagi jek..

Eh ehh.. Baru perasan. Belog ni dah menjadi 'blog tinggal'. Tuan tanah mengabaikan blog yang suci murni ni. Adei. Sangat kesian! Bila lebih dari tiga hari tak menghapdet, menjadi-jadi la malasnya nak menulis kat sini.

Okey. Gonna make express entry. Hope this will be the real 'express'..Takmo cakap panjang lebar.

  • Allah bagi dugaan kat my family. Dugaan yang sangat berat. Tapi kami semua redha. Kami semua yakin Allah akan bantu. Allah sentiasa ada di sisi. Memang kena YAKIN!
  • Dapat berita yang betul-betul membuatkan aku terkejut beruk! It's about my housemate. Tak sangka mereka macam tu rupanya. Luaran nampak baik, tapi hakikatnya..... Hurm. Masih dalam siasatan polis lagi. Nak cerita lebih pun tak boleh. Sebab ni kan express entry. So, kena expressssss je.
  • 260910 - Tarikh perkahwinan my sis, Nana. Alhamdulillah.. Semuanya dah selesai. Lega. Tapi sampai sekarang tak habis mengemas. Letih jangan cakap lah! Letak je kepala kat bantal, terus terlelap tak hengat dunia! Pics will upload soon. Tunggu je la eh! Pengantin sangat cantik! Tengok la kakak siapa kan? Muahaha.. Okey okey. Kidding!

Dah! That's all.. Entry lepas ni, baru nak upload gambar banyak-banyak.



p/s : Doakan perjalanan aku balik ke Kedah esok akan selamat. Papaiii ;))



4 comments:

najib said...

aminnnnnnnnnnnn moga selamat saudari

diriku said...

aminn..

AuraFIza said...

najib

amin.. InsyaAllah selamat ;)

AuraFIza said...

diriku

Amin....