Saturday, August 7, 2010

Cuties Stripes n Line Contest

Setelah sekian lama menyepikan diri join contest. And today, here I am. Muncul kembali. Mempertaruhkan kecomelan budak kecik sorang ni. Jom jom...


CLICK BANNER NI UNTUK JOIN CONTEST!



Kali ni penganjur nak gambar baby yang memakai baju belang-belang, macam baby Rifqy pakai kat dalam gambar tu. Kiut kan kan kan? Belek punya belek koleksi gambar budak kecik tu, jumpa la gambar ini :



*Kalau tak nampak baju belang-belang, sila click gambar*


Haaa.. Inilah dia budak kecik yang dimaksudkan tu. Wahh.. Ada gaya boss tak? Jangan main-main dengan boss kecik ni ;) Baju belang-belang tu dah kira menepati syarat la kan.

NAMA : Damien Qadr Bin Faizal Azzuri
UMUR : 11 bulan


Puh kanan, puh kiri.. Mintak-mintak menang! Haha..



2 comments:

azza daha said...

anak sapekah nie???

AuraFIza said...

Anak I la..
HAHA..

Anak sedara Fizu la..
Comey kan kan kan?