Tuesday, July 27, 2010

Respond, Please!!

OH MY GOD!!!!!!!!!!!


WHAT HAPPEN TO MY BLOG..???


Kenapa gelap gelita? Kenapa takde background pun..??


Kenapa jadi macam ni??


WHY WHY WHY..???





Korang bukak macam biasa je ke..
or memang hang sama macam aku jugak..??
I need your response!!



6 comments:

MizzFarihah said...

memang gelap gelita. farihah pown kene gak aritu tros tuka background lain T_T

Fina Sophie said...

fiza, mybe owner layout yg ko guna ni dah delete layout ni mgkin.. ko maik layout ni dr mana?

AuraFIza said...

MizzFarihah

Kena tukar layout la ni??
Oh tidakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

AuraFIza said...

Fina Sophie

Tak ingat la layout ni amik kat mane.. So, memang kena tukar la ni?
Huh!!!!! Geramnya!!!

Zack Zaifull said...

pakai template kat draft blogger je senang... nak ejas sizing ke apa ke semua senang, template pun cantik2.... widget pun tak ilang kalau nak ejas kalau dah pakai template kat situ...

AuraFIza said...

Yeke? Tengok takde yang cantik pun..
Hehehe..
Okey okey..
Nanti try belek-belek lagi..