Wednesday, April 14, 2010

We're Together!!

Dulu ke mana sahaja mesti berempat. Kalu tak cukup EMPAT, mesti rasa tak best je. Waktu tu memang sangat seronok. Kitorang memang sangat sangat rapat.. Sehinggakan impian kami nak duduk serumah bila dah kerja, dan nak jadi jiran sebelah rumah bila dah kawin. Ouh.. Damn funny! Precious moment that I never forget..

Itu masa zaman sekolah dulu. But, unluckily... Kitorang terpisah lepas habis sekolah. Masing-masing bawa haluan sendiri. Masih lagi contact, tapi dah tak semesra dan serapat dulu.. Setahun tu ada la tiga empat kali call.. Jumpa?? Langsung tak pernah..

Now... Kami semua dah bersatu semula. Kami semua dah jadi dekat.. Harap-harap lepas ni tak nak lagi berpisah. Biarkan hubungan yang rapat, kita rapatkan lagi. Seronok sangat dapat berkumpul EMPAT orang. Havoc! Happening! Perangai masing-masing tak ubah-ubah macam dulu.. Happy tak terkata!!

This is the latest one. Kitorang hangout tak hengat dunia hari Ahad lepas. Lepas ni semua dah ada dekat-dekat sini. So, there are no reasons for the next meeting. Can't wait!!


The rain may be falling hard outside,
But your smile makes it all alright,
I'm so glad that you're my friend,
I know our friendship will never end!!



p/s :
Fiza, Salina, Nadia and Sulina.
F.R.A.N.C.E
Friends Remain And Never Can't End



8 comments:

ageeba said...

dah macam cerita K.I.T.A. la pulak. hehe. sweet =D

AuraFIza said...

Yeke? Alaa.. Tak tengok la pulak cerita tu..
Hehehe...

OpiYa OneL said...

Lamanya tak jumpa fiza, lina ngan nad. Fiza ngan lina last jumpa dekat surau segamat tah bp tahun dulukan? Nad lagi la. Lame giler tak jumpa. Nanti jumpa nad kirim salam ye. Sulina... tak berkesampatan nak kenal lagi rapat

ainhamzah said...

K.I.T.A
very sweet..
^^
Rindu plak kat kwn baik d skool dlu..
sume dah blaja jauh2

AuraFIza said...

OpiYa OneL

Aah kan pya.. Kat masjid tu la last kita jumpa kan. Lepas tu, pya pindah pun, kite tak tau.. Hehe.. Takpe.. Mase wedding pya nanti, InsyaAllah kita g.. Nad pun g.. Cuma salina je tak dpt g sbb dia ade klas.. Kitorang wakilkan die.. Hehe..

AuraFIza said...

ainhamzah

Masa skolah, memang baik. Lepas sekolah semua dah lost contact. Sekali dapat together2 balik, memang sangat seronok! kan kan kan? ;)

OpiYa OneL said...

Masjid la.. Surau pulak. Haha
Oh salina tak dpt pegi eh. Takpe2. Yey fiza dgn nad datang. Sonoknya! (^_^)

AuraFIza said...

Aah.. Kitorang datang. InsyaAllah..
Tak sabar nak pergi sana..
mesti jumpa ramai member2 lama kan..