Thursday, March 11, 2010

That's What L O V E Is All About!

Hati sedang berbunga-bunga.. Oh.. Kan best kalau selalu macam ni. Mesti bahagia! OhMyGod. Thanks for giving me happiness!


Mood terlalu gembira sampai nak menaip pun rasa macam malas je. So, I will make it short..

Daripada pagi Inchik tunang tak call. Pergi kerja senyap je. Lepas balik kerja pun senyap. GERAM! Bila aku call, nak tak nak cakap. Bagi 1001 alasan. Masa tengah call, dengar bunyi bising. Aku tanya kat mana. Dia jawap berbelit-belit. WTH?? Memang marah sangat!

Tanya lagi sekali. Pun tak nak cakap. Berdolak-dalik. Hati semakin membara. Tapi masih boleh bersabar. Tanya lagi. Baru cakap. Rupanya pergi Cherating. "Dekat je.." Katanya. Aku bersabar lagi. Memang dah tau Kemaman dengan Cherating tak lah jauh sangat kot.. Tapi, kenapa tak terus-terang je kan? Rasa tak sedap hati. Mesti ada something wrong!

Aku merajuk. Dia buat lawak bodoh, aku marah. Sakit hati! Aku call dan tiba-tiba....

Dengar satu suara yang sangat familiar. "Err.. Itu suara Cik Kiah!".. Cik Kiah tu mak dia! Huhu. Tak sangka. Rupanya dia balik Segamat. He's surprising me!!! Malu sendiri. Sebab marah gila-gila.

Pergi KFC. Makan-makan. Lepas rindu..BAHAGIA *wink wink*

Heh.. Tulis pun dah macam apa je. Ayat tunggang-langgang. Better stop here.. Melayan perasaan ;P



4 comments:

kenwooi said...

so sweet of him to surprise you! =)

nEo.. said...

suker nye dia..;-)

AuraFIza said...

kenwooi

Yeahh.. Soooo sweet. He's the one who makes me smile ;)

AuraFIza said...

nEo..

Hehe.. Tgh suka sangat ni ;P