Wednesday, July 8, 2009

Mood : okey2 je

International Finance, at DKG 2/4 - this is my first class for this semester. Lecturer okey la. but, previous student said 'dia mengajar tak faham langsung!' erm.. no comment. i can't judge him just for the first meeting.. aku rasa okey je. i hope so.. bad news!! next class we have a quiz!! huh.. rasa macam baru je masuk kelas. dah nak kena buat kuiz..

Hari ni aku tak makan durian pun..hehe..

Tadi sepatutnya aku ada lagi satu kelas - International Business Policy. tapi lepas 20 minit, lecturer tak masuk pun. so, we all assume the class is cancel (hureyyyy).. kitorang pun apa lagi. keluar kelas dan terus pergi makan.hehe..

Inilah dia kawan ku yang sengal..AYU. "glamourlah ko lepas ni, ayu"
Dalam kelas pun sempat bergayut lagi. tengok..ka
n aku dah tercandid.. sorry dear ;)

Suasana dalam bas.. ni lah bas yang mengangkut kitorang pergi dan balik kelas. cantik kan?? hehe..

Tadi jiran sebelah bilik aku ni bawa 'baby' balik bilik. 'baby' tu anak akak dia (anak buah dia la tu). aku ni memang pantang nampak baby. habis baby tu kena gomol..huhuhu.. suka sangat main dengan dia. tapi letih sebab dia 'hyperactive'! asyik nak melompat je. aku yang penat. seronok sangatlah dapat main dengan baby. lagi-lagi baby sebaya dia (umur 5 bulan).. daripada pening kepala, terus sihat aku dibuatnya..

"alaahh..tomeynya baby!!" inilah dia MOHD DANIEL ASHRAF..
"mmuuaahhh baby banyak-banyak!!"

Erm.. tomorrow i have morning class - 9.30 am.. ade dua kelas je esok.pukul 12.30 dah habis.. okey la ye..got to go! ;)



3 comments:

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

suke baby ek?
cepat2 r kwen..
kikikiki..

AuraFIza said...

haaa..mmg nk kwin cepat..
tp calon takde ag..
huhu..

Mr Black gagak said...

suasana dlm bas tu mcm menipu selalu penuh ja..hahah tp mungkin not peak hour kot