Thursday, July 2, 2009

Hari-hari terakhir di rumah

Tajuk entry pun da sedih.haish..memang sedih..

okey2..tak nak la cerita sedih dulu.aku nak cerita pasal hari ni.aku buat apa ye?tadi terbangun lambat.al-maklumlah, semalam kan penat (macam penat sangat je).lagi pun memang saja nak bangun lambat.itulah alasan yang sebenar.hehe..hari ni Chef Ikah masak.sedap ke?tepuk dada tanya selera.wahahaha..

Lepas tu pergi beli barang-barang.banyak habis duit!yang tak ada dalam 'list' pun aku bantai beli juga.huh..boroskah?tengok ye aku beli apa..

- syampu
- bedak
- body foam
- ubat gigi
- facial wash
- seluar slack
- baju

itu je kot rasanya.barang sikit je.tapi habis lebih kurang RM200 jugalah!wooowww..pelik betul.lepas 'settle' beli barang-barang aku, Ikah ajak pergi kedai kasut.4 kedai kami pergi.bila ada je yang berkenan, saiz pula yang tak ada.kedai yang keempat tu baru jumpa kasut pilihan kalbu..huhu.tapi Ikah je yang beli.aku tak beli pun.sebab duit dah banyak habis kat tempat lain..



Aku yang 'over try' banyak kasut.tapi tak beli pun..kasut yang aku pegang tu, aku suka sangat!!!!


Posing suka-suki..ngeee~

(Tukar mood)
Waaaaaaaaaa...boleh tak aku nak menangis berguling-guling?esok aku da kena balik Kedah.bermulalah hidup aku sebagai seorang pelajar semula.waktu rehat aku dah tamat.aku naik bas malam esok.Bas Cepat Ekspress - 8.30 malam - Segamat-Changlun - Seat No. 29..tengok tiket bas pun rasa lembik satu badan.what to do..hidup mesti diteruskan."sabar Fiza.tinggal lagi satu sem je lagi.4 bulan je.bukan lama pun.kuatkan semangat.chaiyok!!!"

** Dah lama rasanya Fina tak update blog."rindu la, Fina" dia memang busy sangat2 sekarang ni.kesian dia..tak apa.aku pun dah nak balik Kedah.boleh la jumpa dia nanti.kan Fina kan? ;)



2 comments:

orang KEDAH said...

back to Kedah :)

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

klu nak belikan kite saiz 5 tau..
kikiki..

UUM kah?
sama anak buah sya tuh